Λίγα λόγια για την εταιρία μας..

Fenetra I.V δραστηριοποιείται στον χώρο της εσωτερικής σκίασης καθώς επίσης και σε επιλεγμένες λύσεις εξωτερικής σκίασης.

Η πολυετής εμπειρία της, την καθιστά πλήρως κατάλληλη στο να προσφέρει ποιοτικές λύσεις κατασκευάζοντας και τοποθετώντας ηλεκτροκίνητες και χειροκίνητες περσίδες, ρολοκουρτίνες, ρόλερ, ρόμαν, κουρτίνες κ.α.

Μέλημά μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του κάθε πελάτη μας προσφέροντας του έξυπνες και καινοτόμες λύσεις βάσει των αναγκών του.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και ανυπομονούμε να σας προφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς προϊόν σκίασης.

Μέσα από την μεγάλη γκάμα υφασμάτων της συλλογής μας, για την κατασκευή ρολερ , με περισσότερα από 460 διαφορετικά υφάσματα θα βρείτε ένα που θα καλύψει την ανάγκη σας.

Οι ξύλινες περσίδες-στόρια παράγονται από την εταιρία μας Fenetra I.V. σε διαστάσεις λάμας 25mm & 50mm από πραγματικό ξύλο ramin, basswood & frassinete και όχι από συνθετικό υλικό.

βενετικά στόρια

Βενέτικα στόρια σε διαστάσεις 16mm & 25mm σε περισσότερα από 100 διαφορετικά χρώματα. Οι μηχανισμοί στα στόρια  κατασκευάζονται από την  FENETRA I.V.

εξωτερικές περσίδες

Εξωτερικές περσίδες, ηλεκτροκίνητες σε διαφόρους τύπους και μεγέθη. Διαθέτουμε εξωτερικές περσίδες, από 60mm έως 90mm πλάτος.

ηλεκτρικές κουρτίνες

Ηλεκτρικές κουρτίνες 220 VOLTS με μεγαλύτερη διάσταση κατασκευής τα 5 μέτρα χωρίς σύνδεσμο.

εκτυπώσεις σε ύφασμα

Η Fenetra I.V, παρέχει εκτύπωση σε υφάσματα, για την χρήση ρολοκουρτίνων, ότι θέμα έχετε επιλέξει με ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας.

κουρτινόξυλα

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από κουρτινόξυλα-κουρτινόβεργες.

Μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα κουρτινών και σε χρώματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε τις προτάσεις μας, να κάνουμε την μέτρηση και τον δειγματισμό,  στον χώρο σας.

Το γραφείο μας

Το γραφείο μας

Quick send e-mail

Quick send e-mail