Ηλεκτρικά ρόμαν

Ηλεκτρικά ρόμαν – Ρολοκουρτίνες

Τα ηλεκτρικά ρόμαν (roman) είναι ένας από τους ποιο σύνθετους και ιδιαίτερους τύπους κουρτίνας. Ο μηχανισμός ανύψωσης κουρτινών με αναδίπλωση ονομάζεται διαφορετικά και κουρτίνα ”πακέτο”

 

Διαθέτει μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα προς τα πάνω σχηματίζοντας όμορφες πιέτες. Είναι ένα ξεχωριστό στυλ διακόσμησης, εξαρτώμενο απόλυτα από το είδος του υφάσματος και το σχέδιο επιλογής, αλλά κυρίως από την ποιότητα κατασκευής.

 

Συστήματα σκίασης κουρτίνας ρόμαν και με πλέγμα από ξύλο ή μπαμπού σε φυσικές και τεχνικές αποχρώσεις για ιδιαίτερο φυσικό ύφος στον χώρο. Ο μηχανισμός ρόμαν διατίθεται & με ηλεκτροκίνηση. Ένα ηλεκτρικό ρόμαν οπτικά δεν διαφέρει σε τίποτε από ένα χειροκίνητο. Ο μηχανισμός κρύβεται πίσω από το ύφασμα και έχει το ίδιο πάχος με το χειροκίνητο μηχανισμό. Το μυστικό της επιτυχίας μιας κουρτίνας ρόμαν είναι το σωστό σχέδιο και η ποιοτική ραφή που προσφέρει η εταιρεία μας!

Ηλεκτρικά ρόμαν 220volts & 24volts

ηλεκτρικά ρόμανΗλεκτρικά ρόμαν. Οι ηλεκτρικοί ρόμαν μηχανισμοί, των ρόμαν, λειτουργούν με μοτέρ 220 volt και 24volt  καλύπτοντας από μικρές μέχρι πολύ μεγάλες επιφάνειες  οι οποίοι λειτουργούν με διακόπτη εντολών ή με τηλεκοντρόλ.Χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα  με ειδικό σχεδιασμό, ο οποίος τοποθετείται στο εσωτερικό του οδηγού τα roman Ρωμαϊκού & Αυστριακού τύπου, μπορείτε να τα ανυψώσετε   αυτόματα.Μπορεί να λειτουργήσει είτε με διακόπτη είτε με τηλεκοντρόλ.

Οι κουρτίνες ρόμαν με μοτέρ 24volt είναι για μεσαίο μέγεθος ρόμαν με βάρος μέχρι 3,5 kg, για μεγαλύτερα και βαρύτερα ρόμαν, χρησιμοποιούμε μοτέρ 220volt  το οποίο μοτέρ είναι ενσωματωμένο μέσα στην μεταλλική κασετίνα διαστάσεων 5cmX5cm

Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μοτέρ μπαταρίας, εάν δεν έχουμε ηλεκτρική παροχή ρεύματος.

Και οι δύο μηχανισμοί ενσωματώνονται στο κεντρικό σύστημα bas .