Σκέφτεστε να τοποθετήσετε κουρτίνα στο σπίτι σας; Οι ηλεκτρικές κουρτίνες της Fenetra.com.gr σας δίνουν την ιδανική επιλογή για ένα σύγχρονο σπίτι. Οι λύσεις μας είναι συμβατές με οποιοδήποτε είδος υφάσματος και σχεδιασμού από τις ελαφριές κουρτίνες μέχρι τις βαριές κουρτίνες τύπου θεάτρου.  Συνεπώς ανεξαρτήτως τύπου και design, μπορείτε να βιώσετε την άνεση και την πολυτέλεια της ηλεκτροκίνησης.

 

Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού στον ασύρματο διακόπτη ή στο τηλεχειριστήριο η κουρτίνα ανοίγει και κλείνει απαλά και αθόρυβα από την άνεση της πολυθρόνας ή του καναπέ.

Τα μοτέρ έχουν υποβληθεί στις πιο αυστηρές δοκιμασίες καλής λειτουργίας ενώ συνοδεύονται και από πιστοποιητικά CE, TUV και RoHS.

δείτε σχετικό φυλλάδιο, σε μορφή .pdf ηλεκτρικές-κουρτίνες

Ηλεκτρικές κουρτίνες

 

ηλεκτρικές κουρτίνεςΗλεκτρικές κουρτίνες 220 VOLTS με μεγαλύτερη διάσταση κατασκευής τα 5 μέτρα χωρις συνδεσμο .

Σε περίπτωση διπλής κουρτίνας-αυλαίας η μονης κουρτινας το μέγιστο μήκος μπορεί να γίνει μέχρι 10 μέτρα με συνδεσμο. Τα μοτερ κουρτινών διάτίθενται για  κουρτίνες με βάρος απο 20kg εως 80 kg καλύπτοντας ετσι ολες τις περιπτώσεις που συναντούμε. Ιδανικές για κατοικίες για ξενοδοχεία συνεδριακά κέντρα.

Η μεγάλη ευκολία που μας δίνει η χρήση τους ο αθόρυβος μηχανισμός τους και η χρήση με το τηλεκοντρόλ κάνει τους μηχανισμούς των κουρτινών πραγματικά πολύ φιλικούς προς τον χρήστη.

Η λειτουργία της κουρτίνας  γίνεται με διακόπτη και με τηλεκοντρόλ, με το οποίο μπορούμε να δώσουμε εντολές σε μέχρι 24 διαφορετικά μοτέρ και με την δυνατότητα να τα ορίσουμε και σε group π.χ ανά 3 ή 4 κουρτίνες ή περισσότερες και να κινούνται ταυτοχρόνως.

Επίσης εάν θέλουμε με ένα πάτημα στο κουμπί του τηλεκοντρόλ να ανοίγουμε ή να κλείνουμε όλες μαζί τις κουρτίνες .

Ολοι οι μηχανισμοί συνδέονται και είναι απόλυτα συμβατά με όλα  τα κεντρικά  συστήματα  BAS.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .