Τα προϊόντα της νέας μας σειρά Fenetra I.V  Natural Consept ειναι κατασκευασμένα απο φυσικά υλικά οπως bamboo, paper και jute.Ειναι οτι καλλίτερο για να διακοσμήσετε και να σκιάσετε τον χώρο σας .Περίπου σαράντα διαφορετικά σχέδια και χρώματα σε διαστάσεις κατασκευασμένες στα μέτρα σας η σειρά  Natural Concept by Fenetra μπορεί να καλύψει και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Τα Paper & Jute προϊόντα μας μπορείτε να τα χαρείτε σε μορφή roller, roll up, roman και panel. Τα υλικά για την κατασκευή τους έρχονται από την Ασία ειναι φτιαγμένα στο χέρι, και εδώ τα κόβουμε στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης και τα διαμορφώνουμε σε ρολλερ πάνελ και ρομαν.Ειναι υλικά που εύκολα δένουν με τον χώρο ενός εξοχικού ή ενός country house αλλά και σε χώρο minimal.Το μπαμπού ο πάπυρος και το Jute εινα απολύτως φυσικά υλικά καταπληκτικής ποιότητας και σχεδιασμού.

Φυσικές δημιουργίες με bamboo σε μορφή roller roman panel με πανέμορφη πλέξη και διακριτικό design. Οτι καλλίτερο για καθιστικά-σαλόνια-εξοχικά &νησιώτικα σπίτια.

Και από αυτά ορισμένα μπορούν να γίνουν ηλεκτροκίνητα ρολλερ ή ρομαν για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση τους.