Ηλεκτροκίνητα ρόλλερ

ρολοκουρτίνεςΟι ρολοκουρτίνες αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες μορφές σκίασης για σπίτια και κτίρια και προσφέρονται ως μια μοντέρνα εναλλακτική λύση για την προστασία από τον ήλιο.

Είναι διακριτικές, αποτελεσματικές και συμπαγείς. Αποτελούν μια κλειστή ενότητα, που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στο ταβάνι. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος και στον διακριτικό τους σχεδιασμό, οι κασετίνες τους τοποθετούνται σε δωμάτια όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Τα συστήματα ρόλερ σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλή απόδοση σε μεγάλη γκάμα μεγεθών παραθύρου, βάρους και πάχους υφάσματος. Το δειγματολόγιο υφασμάτων ρόλερ αποτελείται από πολλές επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και τύπων υφάσματος.

 

 • Απλά μονόχρωμα ρόλερ
  Ρόλερ τα οποία είναι 100% βαμβακερά ή πολυεστέρας με απλή ενιαία υφή.
 • Ρόλερ με διαφανή χρώματα
  Υφασμάτινες ρολοκουρτίνες με πολλές αποχρώσεις οι οποίες  είναι 100% πολυεστέρας με απλή ενιαία υφή.
 • Ρόλερ με βραδύκαυστα υφάσματα
  Υφασμάτινες ρολοκουρτίνες που παράγονται σε διάφορα χρώματα και κατασκευάζονται από 100% πολυεστέρα με ειδική πλέξη η οποία είναι βραδύκαυστη.
 • Ρόλερ με φυσικά υλικά Nature (bamboo, ξύλο κ.α.)
  Ξύλινες ρολοκουρτίνες σε rustique διάθεση που χαρίζουν μοναδική φυσική αισθητική και είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουν ειδική επεξεργασία για μεγαλύτερη αντοχή στον ήλιο.
 • Ρόλερ με υφάσματα φυσικής υφής (απομίμηση)
  Ρόλερ τα οποία παράγονται σε πολλές διαφορετικές υφές και χρώματα και είναι 100% βαμβακερά ή πολυεστέρας.
 • Ρόλερ με διάτρητα υφάσματα (Screen) 
  Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είναι κατασκευασμένα από 100% Fiber Glass με επικάλυψη PVC, είναι βραδύκαυστα και έχουν ενιαία υφή.

Ηλεκτρικά ρόλλερ – ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες μας δέχονται ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης 220 volt. Η λειτουργία τους επιτυγχάνεται δίνοντας ενσύρματη ή ασύρματη εντολή.

Συνδέονται σε bas .

Τα τηλεκοντρόλ δέχονται από 1 Ρολλερ έως 24 Ρολλερ με δυνατότητα  πολλαπλών σεναρίων λειτουργίας .Η λειτουργία είναι αθόρυβη και επιτυγχάνεται με την χρήση των μοτέρ Sonesse Somfy.

Τα ηλεκτροκίνητα ρόλλερ είναι ιδανικά για κατοικίες, καταστήματα, βιτρίνες στις οποίες με χρήση χρονοδιακόπτη ή αισθητήρα φωτός ( κινούνται ανάλογα με τον ήλιο) έχουμε πλήρη αυτοματισμό των ρολοκουρτίνων μας.