Στόρια από Αλουμίνιο

Τα Βενετικά στόρια από αλουμίνιο έχουν αρκετά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μια δημοφιλή επιλογή για σκίαση σε εσωτερικούς χώρους.

Τί είναι όμως αυτό που τα καθιστά ξεχωριστά;

Ανθεκτικότητα και Διάρκεια Ζωής: Τα βενετικά στόρια από αλουμίνιο είναι πολύ ανθεκτικά στη φθορά από τον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Δεν αλλοιώνονται από την υγρασία και είναι ανθεκτικά στον ήλιο και την υψηλή θερμοκρασία.

Εύκολη Συντήρηση και Καθαρισμός: Το αλουμίνιο είναι εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί. Αρκεί ένα απλό πέρασμα υγρού πανιού για να αφαιρεθεί η σκόνη και οι λεκέδες.

Ρυθμιζόμενος Φωτισμός και Ιδιωτικότητα: Τα βενετικά στόρια επιτρέπουν τον έλεγχο του φωτισμού και της ιδιωτικότητας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γωνία για να ελέγξετε το πόσο φως εισέρχεται στον χώρο και πόσο ορατοί είστε από έξω.

Αισθητική Αξία και Ποικιλία Σχεδίων: Τα αλουμινένια βενετικά στόρια είναι διαθέσιμα στην Fenetra IV, σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και φινιρισμάτων, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε είδους εσωτερικό χώρο και διακόσμηση.

Αντοχή σε Υγρασία και Αλλαγές Θερμοκρασίας: Το αλουμίνιο δεν διαστέλλεται ή παραμορφώνεται από την υγρασία ή τις αλλαγές θερμοκρασίας, καθιστώντας τα ιδανικά για χώρους με υγρασία ή ακραίες κλιματικές συνθήκες.

Ανθεκτικότητα στη Σκουριά και την Εργονομία: Τα αλουμινένια βενετικά στόρια είναι ανθεκτικά στη σκουριά και διατηρούν την εμφάνισή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι ελαφριά και εύκολα ρυθμιζόμενα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τα βενετικά στόρια από αλουμίνιο μια εξαιρετική επιλογή για σκίαση σε εσωτερικούς χώρους, προσφέροντας ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική αξία.

mini blind cleaner

Mini Blind Cleaner

Τα βουρτσάκια mini blind cleaner, είναι η εύκολη λύση για το καθάρισμα των περσίδων σας.

  • Tα δάχτυλα καθαρισμού περιστρέφονται ,όταν λερωθούν τα βγάζετε από τη χειρολαβή και τα πλένετε. Μόλις στεγνώσουν είναι έτοιμα για χρήση.

  • Υπάρχουν για περσίδες 25mm & 16mm.